De Vijf Tibetanen Yoga oefeningen of Rejuvenation Rite: energie, kracht en vitaliteit in 10 minuten per dag!

Wil je voor je gezondheid, balans en fysieke en mentale kracht dagelijks aan de slag en wil je hier niet al te veel tijd aan kwijt zijn?

Dan is deze workshop Vijf Tibetanen een mooie kans om deze unieke en krachtige lichaamsoefeningen te leren. Als Yogadocent ben ik persoonlijk bij het beoefenen altijd weer onder de indruk van de eenvoud van en het enorme (energetische) effect van deze serie. Wow, wat een toename van fysieke kracht en levensenergie!

De Vijf Tibetanen zijn vijf oefeningen die je in een vaste volgorde doet, ze trainen al  je spiergroepen.

Waarom is het vast ook iets voor jou?
In slechts 10 minuten van je tijd per dag zorg je voor een enorme verbetering van je Energie, Vitaliteit en Gezondheid!

Ervaringen van beoefenaars zijn o.a. algeheel hoger energienivo, strakkere buik, vetverbranding (afvallen) , herstel van haargroei, sneller draaiende chakra’s voor meer vitaliteit en “verjongings-effect”, verbetering libido, verbetering hormoonbalans bij overgangsklachten, emotionele en mentale rust.

Workshop informatie:

Docent is Anita Kamp, erkend yogadocent en certified pranic healer. Zij is een ervaren docent die bekend staat om haar inspirerende manier van lesgeven.

De workshop is in Amsterdam Oost, C. van Eesterenlaan te Amsterdam

Datum : op aanvraag, in overleg

Bijdrage is 40 euro in een groeps workshop, dit is inclusief hand-out. Een prive workshop is 80 euro, inclusief hand-out

Dit korte filmpje is gemaakt door een deelnemer aan de prive workshop. Je ziet hier de Vijf Tibetanen 2 en 3 keer kort achter elkaar gedaan, om een kort impressie te hebben van wat je leert. De hele set waar je ongeveer 10 minuten over doet bestaat uit 21 herhalingen.

Kijk hier voor meer informatie en schrijf je direct in!

Puur Studio

De 5 Tibetanen doen echt wonderen! Na de workshop van Anita heb ik de reeks houdingen geen dag meer overgeslagen. Het geeft energie en rust tegelijkertijd. Het kost zo weinig tijd en het levert zoveel op! * Jurko van Veenendaal, Amsterdam*