Vitaal Leven: Leer Pranic Healing in twee dagen op zondag 24 februari en zondag 3 maart!

Daarna behandel je jezelf en anderen met deze effectieve healingmethode op het basisniveau.Pranic Healing is een manier om gezondheid te beïnvloeden door levensenergie in te zetten. Zweverig? Nee, helemaal niet, een kwestie van energie verwijderen en verse levensenergie toevoeren, that’s it.

Ervaringen van deelnemers:
* Ik had niet gedacht dat het zo’n bijzondere ervaring zou zijn
*Je hoeft het niet te geloven, het werkt gewoon
* Pranic healing was de eerste methode die me echt van mijn migraine afhielp
* We genoten van de meditatie, met name van de prachtige OM
*Heel bijzonder! Ik voel me lichter, meer gegrond en energieker na een behandeling

Kijk hier voor meer informatie en ontdek wat deze prachtige vorm van energiewerk voor jou kan doen!
Denk aan reduceren van medicijngebruik, ontspanning, goede nachtrust, fit en vitaal leven….Pranic Healing biedt je veel mogelijkheden. Verbeter de kwaliteit van je leven en dat van je dierbaren. Begin nu.
Het bijzondere aan Pranic healing is de eenvoudige toepasbaarheid. Pranic healing leert je hoe energie te geven aan jezelf als je je vermoeid voelt of weinig energie hebt. Je werkt direct in het energieveld en dat merk je!

In de basisworkshop leer je wat prana is, welke aura’s er zijn, welke 11 hoofdchakra’s binnen pranic healing gebruikt worden, wat de specifieke functies van de hoofdchakra’s zijn en wat karma is.

Daarnaast leer je hoe je prana (levensenergie)  kunt zien, hoe je aura’s en chakra’s kunt scannen (aftasten) en hoe je deze kunt behandelen. Er worden ademhalingstechnieken behandeld die je in staat stellen grote hoeveelheden energie op te nemen. Je leert anderen en jezelf te behandelen en op afstand te behandelen. Ook leer je meer over de meditatie voor vrede en verlichting.

Schrijf je hier in geef jezelf dit levenslange cadeau voor gezondheid en vitaliteit!

Wil je graag meer weten over Pranic Healing kijk dan eens op de website van Master Stephen Co : http://pranichealing.com/courses of neem contact op.