Workshop Pranic Healing op zondag 19 en zondag 26 mei!

Pranic Healing is een manier om je gezondheid te beïnvloeden door levensenergie of prana in te zetten. Zweverig? Nee, helemaal niet, een kwestie van energie verwijderen en verse levensenergie toevoeren, that’s it.

Ervaringen van deelnemers:
* Ik had niet gedacht dat het zo’n bijzondere ervaring zou zijn
*Je hoeft het niet te geloven, het werkt gewoon
* Pranic healing was de eerste methode die me echt van mijn migraine afhielp
* We genoten van de meditatie, met name van de prachtige OM
*Heel bijzonder! Ik voel me lichter, meer gegrond en energieker na een behandeling

Pranic Healing biedt je veel mogelijkheden en is eenvoudig toepasbaar. Je kunt denken aan het reduceren van medicijngebruik, meer ontspanning, goede nachtrust, fit en vitaal leven…. Pranic healing leert je hoe energie te geven aan jezelf als je je vermoeid voelt of weinig energie hebt. Je werkt direct in het energieveld en dat merk je!

Pranic healing workshop Amsterdam- Oost met Anita Kamp

In de basisworkshop leer je wat prana is, welke aura’s er zijn, welke 11 hoofdchakra’s binnen pranic healing gebruikt worden, wat de specifieke functies van de hoofdchakra’s zijn en wat karma is.

Daarnaast leer je hoe je prana (levensenergie)  kunt zien, hoe je aura’s en chakra’s kunt scannen (aftasten) en hoe je deze kunt behandelen. Er worden ademhalingstechnieken behandeld die je in staat stellen grote hoeveelheden energie op te nemen. Je leert anderen en jezelf te behandelen en op afstand te behandelen. Ook leer je meer over de meditatie voor vrede en verlichting.

Schrijf je hier in en geef jezelf dit levenslange cadeau voor gezondheid en vitaliteit!

Wil je graag meer weten over Pranic Healing neem dan contact met me op of kijk eens op de website van Master Stephen Co : http://pranichealing.com/courses.