Yoga, iets voor jou?

Wil je Yoga proberen? Twijfel je of het echt wat voor jou is?

Je kunt een yogales proberen bij PranaPower met een grote kans dat je daarna niet meer twijfelt! Het zijn kleinschalige lessen in een fijne sfeer met veel persoonlijke aandacht. Er is alle ruimte voor ontdekken en onderzoeken wat er met je gebeurt als je yoga beoefent. Niks moet, jij mag. Je krijgt je eerste les cadeau!

Yoga is een fijne vorm van lichaamsoefening voor onze huidige snelle tijd met al zijn prikkels, het brengt je tot rust. Door de focus op de ademhaling geef je je geest een rustpunt en mede daardoor kan ook je lichaam zich meer ontspannen. Bij meer ontspanning kan je lichaam alle processen beter uitvoeren en dat bevordert je gezondheid. Het is een win-win op meerdere vlakken!

Yoga herstelt je vitale energie en daardoor kunnen langdurige klachten zelfs verdwijnen als je regelmatig oefent. De asana’s of houdingen verbeteren je energieflow. Dat merk je ook aan je functioneren in je dag, je ervaart meer alertheid en focus.

Tijdens de Yogalessen heb je alle tijd voor jezelf om naar binnen te gaan en tegelijkertijd je lichaam fijn te stretchen. Je komt zo dichter bij jezelf. Als je het ontdekt weet je ineens wat je al die tijd hebt gemist. De beoefening geeft je tijd om te voelen en gewoon te zijn.

Yoga is voor iedereen, je hoeft er niet lenig voor te zijn! Maar je kunt het er wel door worden : )

PranaPower Yogalessen in de Eester

In de Eester geef ik de volgende Yogalessen :

  • dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 Yin Yoga, Pranayama & Mudra , dit is een rustige vorm van yoga die je lichaam opent en ontspant, we besteden aandacht aan de adem en aan de zogenaamde mudras, vingerposities die zorgen voor een bepaalde energiestroming.
  • dinsdagavond van 20.30 tot 21.45 Yin Yoga, dit is een rustige vorm van yoga die je lichaam opent en ontspant. De meeste houdingen zijn zittend of liggend op de mat.  Zo bijzonder: je slaap verdiept zich na het doen van Yin Yoga en je voelt je vitaler en soepeler.
  • donderdagavond van 19.00 tot 20.15 Hatha Yoga Flow, dit is een actieve yogavorm waar je werkt met de adem en kracht ontwikkelt.
  • donderdagavond 20.30 tot 21.45 Yin Yoga & Meditatie, in deze les combineren we Yin Yoga met de Twee harten meditatie voor een verdieping van de practice en het ervaren van meer innerlijke rust. Fijn als je wilt leren mediteren of wilt verdiepen.

Wil je yoga proberen? Je kunt meedoen door een plek in de agenda te reserveren.  Graag wel even laten weten als je voor de eerste keer wilt komen. Als je meer informatie wilt kun je op de yogapagina kijken of me even bellen 06-39199901 of neem contact op.

Als je besluit om vaker te komen is een losse les 15 euro en een strippenkaart voor 10 keer 125 euro (geldigheid 4 maanden).

Voor Online Yoga kijk je hier: Online lessen, yoga, meditatie en meer: doe je mee?

Anita Kamp is gecertificeerd Yogadocent en certified Pranic Healer.

PS: dit aanbod ‘eerste les cadeau’ geldt uitsluitend voor mijn online lessen en voor de lessen in de Eester.