Basis Pranic Healing Cursus Amsterdam

Jouw handen kunnen helen!

Pranic Healing is een allesomvattende vorm van energie healing, die tot stand is gekomen door meer dan 20 jaar van onderzoek en experimenten met diverse andere vormen van healing. Master Choa Kok Sui, de grondlegger van moderne pranic healing, heeft op wetenschappelijke wijze onderzocht wat wel en wat niet effectief is. Uit deze bevindingen is Pranic Healing samengesteld. Zoals in alle cursussen van Master Choa Kok Sui, wordt ook in de pranic healing cursus volop geëxperimenteerd om dat wat uitgelegd wordt te verifiëren.

In de basiscursus leer je wat prana is, welke aura’s er zijn, welke 11 hoofdchakra’s binnen pranic healing gebruikt worden, wat de specifieke functies van de hoofdchakra’s zijn en wat karma is.

Daarnaast leer je hoe je prana kunt zien, hoe je aura’s en chakra’s kunt scannen (aftasten) en hoe je deze kunt behandelen. Er worden ademhalingstechnieken behandeld die je in staat stellen grote hoeveelheden energie op te nemen. Je leert anderen en jezelf te behandelen en op afstand te behandelen. Ook leer je meer over de meditatie voor vrede en verlichting.

Meer dan healing

Tijdens de cursus zul je erachter komen dat pranic healing meer is dan healing alleen. Je leert onder andere hoe je meer greep op je leven kunt krijgen, hoe je je leven kunt verbeteren, hoe je je relaties kunt verbeteren, stress kunt verminderen, succesvoller kunt worden en hoe je je financiële situatie kunt verbeteren door pranic healing.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, uitgegeven door het Institute for Inner Studies uit Manilla, waardoor je wereldwijd mee kunt doen aan vervolgcursussen.

Na de cursus

Na de cursus ben je in staat zelfstandig iemand’s aura en de chakra’s te scannen en te behandelen. Je bent in staat zelf probleemgebieden te lokaliseren, afstandsbehandelingen uit te voeren en jezelf te healen. Daarnaast ben je welkom om op de Pranic healing verdiepingsevents je kennis te verdiepen en ervaring op te doen!

Wil je de Basis Pranic Healing cursus in Amsterdam-Oost volgen?

Tweedaagse basis pranic healing trainingen in 2020:

  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 1 en 8 maart 2020
  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 29 maart en 5 april 2020
  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 3 en 10 mei 2020
  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 5 en 12 juli 2020
  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 23 en 30 augustus 2020
  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 27 september en 4 oktober 2020
  • Basis Pranic Healing cursus op zondag 22 en 29 november 2020

Data zijn onder voorbehoud, de cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Komen deze data je niet uit maar wil je graag de cursus volgen: voor andere data in overleg neem contact op. Heb je een groep van 4 of meer mensen dan kunnen we ook een cursus op jouw locatie plannen!

Het kan zijn dat de cursus in het Engels wordt gegeven als daar vraag naar is.

De bijdrage voor de cursus is 363 euro. Het boek bij de cursus kost 35 euro.

Ben je al Pranic Healer en wil je graag de training herhalen dan betaal je 181,50 euro.

Per 1 januari 2o20 zijn de prijzen landelijk gewijzigd van 305 naar 363 euro.

Aanvang 9.30, einde rond 18.00 uur.
Locatie: C. van Eesterenlaan, 1019 JR, Amsterdam Zeeburg of bij opgave indien anders.
Neem contact op via info@pranapower.nl of bel 0639199901 voor meer informatie.

Schrijf je direct in via onderstaand formulier of neem contact op.

Pranic Healing cursussen die niet tijdig zijn afgezegd (48 uur van te voren) worden in rekening gebracht.

Verdiepingstraining voor Pranic healers

Verdieping voor Pranic Healers, data in 2020 volgen.. Bijdrage 25 euro. Lokatie: De Eester. Bel me voor meer info en aanmelden 06-39199901

In december volgde ik de cursus Basic Pranic Healing van 2 dagen bij Anita.

We werden gastvrij ontvangen bij Anita. Zij legde de lesstof rustig en begrijpelijk uit en de belangrijkste punten stonden opgesomd op een presentatie op de laptop. Doordat de stof zowel visueel als verbaal werd aangeboden was het eenvoudiger de stof eigen te maken. Er was veel tijd voor oefeningen en uitwisseling van ervaringen.

Anita is een prettige docent, die de materie zichtbaar en voelbaar toepast in haar leven en in haar contact met anderen, waardoor ik me als cursist veilig voelde om me open te stellen. Ook Anita stelde zich open voor de ervaringen van de cursisten waardoor er een fijne wisselwerking ontstond. Het was prettig in huiselijke omgeving ontvangen te worden, daardoor voelde het persoonlijk en vertrouwd. Ook de innerlijke mens werd uitstekend verzorgd met een heerlijke lunch en gezonde lekkere hapjes.

Hoewel ik nog niet heel veel heb kunnen oefenen met de geleerde lesstof merk ik wel dat ik me sindsdien prettiger voel, meer ontspannen en receptiever naar mensen die een beroep op me doen, ik heb het gevoel beter te kunnen luisteren en waar nodig hulp te bieden zonder mijzelf daarna direct leeg te voelen. Kortom het stroomt meer en kost minder inspanning en dat was wat ik, als hulpverlener, uit deze begincursus hoopte te halen .
Ik ben er nog lang niet en hoop meer te leren in de vervolgcursus, door het lezen van het boek en door het beoefenen van de twin hearts meditatie, maar het begin voelt goed. Ik kan deze workshop bij Anita aan iedereen van harte aanbevelen.

Esther Stam, Het stroomt meer

Ik had niet gedacht dat het zo’n bijzondere ervaring zou zijn

Impressie

Je hoeft het niet te geloven, het werkt gewoon

Impressie

Pranic healing was de eerste methode die me echt van mijn migraine afhielp

Impressie

Heel bijzonder! Ik voel me lichter, meer gegrond en energieker na een behandeling

Impressie

We hebben de goede keuze gemaakt, je bent een professional met heel veel ervaring

Impressie

Inschrijven voor Basis Pranic Healing

Inschrijven Cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.