Twee harten meditatie

Twee Harten Meditatie! Wekelijkse lessen voor energie, rust en helderheid.

Als je graag regelmatig wilt mediteren dan is dit je kans! Wekelijks geef ik op donderdag van 20.30 tot 21.45 uur yoga en meditatieles in Studio de Eester, C. van Eesterenlaan 302  in Amsterdam Oost.  Je kunt meedoen zonder voorkennis of eerdere meditatiervaring.
We doen yoga en de Twee harten Meditatie van Master Choa Kok Sui.

De sleutel tot langdurig positief effect is regelmatig mediteren. Je haalt het meeste uit de lessen als je iedere week komt en voor jezelf bijhoudt wat je aan effect merkt gedurende de week.

Waarom zou je meedoen met de Twin Hearts meditatie? Dat ligt er natuurlijk maar helemaal aan waar je behoefte aan hebt. De ervaringen van mensen die enige tijd met regelmaat de Twee Harten meditatie doen zijn divers:

  • meer innerlijke vrede, meer rust
  • een gelukkiger, blijer en vreugdevoller leven
  • meer helderheid en een scherpere geest
  • een fitter gevoel
  • momenten van verlichting tijdens de meditatie
  • verhoogde intuïtie en gevoeligheid
  • betere relaties met de mensen om je heen, mensen zijn aardiger voor je!

Doe ook mee en lever zo je energie bijdrage aan een betere wereld. Kom vooral eens langs om zelf te ervaren wat de Twee Harten meditatie voor jou kan betekenen!
Kun je ook meer helderheid van geest en innerlijke rust gebruiken ?
Mediteer mee!

 

Twee harten meditatie en yoga, wat kost het?

De bijdrage voor de Yoga en Twee Harten meditatieles is 15 euro. Voor diegenen die vaker willen komen is er ook een strippenkaart. Deze kost 125 euro en hiermee kun je 10 keer meedoen. Je hebt vier maanden de tijd om de strippenkaart op te maken en als je langer dan drie weken weg bent dan pauzeren we de strippenkaart graag voor je.

Met je strippenkaart kun je ook de hatha flow yogales volgen van 19:00 – 20.15. Kijk hier voor meer info. Beide lessen volg je voor 1,5 strip. Online meedoen kan ook.

Geef je op via de agenda of neem even contact op.

twin hearts meditator

“Every day you take a shower. Practicing the Meditation on Twin Hearts is like taking a Spiritual Shower.”
Master Choa Kok Sui